CARPROG FULL

Razlozi razvoja CarProg uređaja:

Da se napravi Univerzalni alat – CarProg u sebi sadrzi snazni 16-bitni MPU i puni set automobilskih interface drivera. U obicnoj verziji dobiti cete hardware sa dodatnim funkcijama: 12 ulazno/izlaznih pinova za EEPROM programiranje IC, buduce mogucnosti da se napravi na istom hardwareu Mikrokontroler programator, programator Immobilizer transpondera sa antenskim adapterom za 125/134 kHz, diagnostiku K-Linije (programiranje kilometraze, programiranje kljuceva za Immobilizer), diagnostika CAN linije, +5/ +12V izlaz, USB, napajanje samo preko USB-a.

Da se napravi alat niske cijene – sa CarProg basic dobijate mnoge dodatne funkcije ( poput kalkulatora radio koda CC1, EEPROM programator i VAG dashboard programator putem CAN) i sve dodatne software mozete kupiti prema svojim potrebama.

Da se napravi alat zasticen od hackera – svaki CarProg ima zaseban serijski broj i za softwaresku aktivaciju trazi internet server konekciju. Unutar CarProga ima napredan crypto sigurnosni sistem da zastiti alat od kloniranja.

Da se napravi lagani update putem internetskog sistema – Mozete kupiti svaki update na codecard.lt i odmah cete ga moci koristiti u svom CarProg-u.

Puna verzija CarProg uređaja sa svim adapterima i programima do dana kupnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *