CARPROG BASIC

Codecard.lt (Atomis kompanija ) je proizvela uredjaj nove generacije za popravke svih automobilskih elektronickih dijelova i nazvala ga CarProg. Novi uredjaj je dizajniran prema potrebama svih kupaca koji su trazili uredjaj niske cijene koji bi radio sa auto radijima, satovima, immobilizerima, EEPROM-ima i mikrokontrolerima i programirao kljuceve.

Ciljevi proizvodnje CARPROG-a:

Proizvesti univerzalni alat koji bi u sebi imao mocan 16-bitni MPU i puni set drivera za automobilske interface-ova.U basic izdanju dobijete hardware sa dodatnim funkcijama: 12 ulazno/izlaznih pinova, programiranje EEPROM-a u strujnom krugu. U buducnosti ce se moci programirati i mikrokontroleri sa istim hardwareom. Dobija se i programator transpondera za immobilizere sa antenom za 125/134 kHz, K-Linija dijagnostika (programiranje satova, programiranje kljuceva), CAN linija dijagnostika, +5V, +12V izlaz, USB,dovod struje je potreban samo sa USB-a.

Univerzalni alat niske cijene – sa CARPROG basicom dobiti cete mnoge dodatne funkcije (poput kalkulatora za radije CC1,programator EEPROM-a i VAG dash programator CAN komunikacijom.

Carprog je siguran od hakera,jer svaki Carprog ima induvidualni serijski broj i za softwareovsku aktivaciju potrebna je internetska konekcija.Unutar Carproga postoji napredna kripto zastita koja stiti od kopiranja alata.

Vrlo je lagano updateovati internetom – svi kupljeni update-i su odmah dostupni po uplati.

Carprog radi sa Windowsima,bez ikakvih instalacija,upute za sve software i sheme su dostupne uz uredjaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *